Дома Тагови аерозагадување

Таг: аерозагадување

Тестирање: Ова не се случило досега, сите се затруени, не се...

На Медицинскиот факултет редовно се врши експеримент со кој студентите  научуваат да прават разлика помеѓу пушачи и непушачи според нивото на токсини во плунката. Но,...

Д-р Митов за загадувањето: Професор од Харвард може да го реши...

Д-р Александар Митов е магистер по јавно здравје и влијанија на животната средина врз здравјето. Дипломира медицина на Медицинскиот факултет во Скопје како првенец на...