Дома Тагови катактер

Таг: катактер

Колку сте високи? Едноставен и прецизен тест со точност од 90...

Доста прецизен тест кој го опишува вашиот карактер. Само одберете ја вашата висина.  За жените високи над 180 см важи истото што и за оние од...