Дома Тагови Кето диета

Таг: Кето диета

НИШТО НЕ ЈАДАМ А НЕ СЛАБЕАМ – јадам многу малку, а...

Кога некој вели: Ништо не јадам а сепак се дебелеам – дали да му се верува? „Не јадам  и пак не можам да ослабам, навистина...