Дома Тагови мевлем од ајдучка трева

Таг: мевлем од ајдучка трева

Мевлем или масло за хемороиди од ајдучка трева

Ајдучка трева (лат. Achillea Millefolium) уште позната и како столисник, е една од најценетата и најлековитата билка на нашите простори. Колку што има ливчиња...